Spring over hovedmenu
Medarbejdere som står og snakker sammen i produktionslokalet.

NFA’s første årsmøde om Sundhedsmiljø

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø 25-06-2024

Sundere når du går hjem, end når du møder ind med Sundhedsmiljø.

I en tid, hvor sundhed og trivsel bliver stadig vigtigere aspekter af arbejdslivet, præsenterer vi konceptet Sundhedsmiljø, som er en banebrydende tilgang til at skabe et sundt arbejdsliv for alle. På vores første årsmøde om Sundhedsmiljø sætter vi fokus på at styrke medarbejdernes fysiske, mentale og sociale velvære gennem organisering og tilrettelæggelse af arbejdet.

NFA vil i samarbejde med arbejdspladser, der har erfaring med Sundhedsmiljøindsatser, præsentere Sundhedsmiljøprojekter fra forskellige brancher. Det gælder transportbranchen, rengøringsbranchen og dagtilbudssektoren.

Der vil bl.a. blive præsenteret et projekt i samarbejde med DSB, der handler om at øge bevægelse blandt lokomotivførere. Desuden præsenteres et pilotprojekt med rengøringspersonale, som bl.a. viste betydningen af indflydelse og gennemsigtighed i planlægningen af rengøringsarbejdet.

Dagens forskellige oplæg sætter fokus på erfaringer, resultater og læringspunkter fra de forskellige Sundhedsmiljø-projekter. Dagen vil blive afsluttet med en paneldrøftelse af, hvordan vi kan igangsætte og fastholde Sundhedsmiljø-initiativer på de danske arbejdsplader.

Kom med til vores første årsmøde om Sundhedsmiljø og deltag i en aktiv dialog om, hvordan man kan skabe en arbejdsdag, der styrker medarbejdernes sundhed.

Målgruppe

Ledere, arbejdsmiljøkonsulenter, arbejdsmiljøprofessionelle, arbejdsmiljørepræsentanter/TR og ansatte i HR og andre, der bl.a. arbejder med at styrke sundheden på arbejdspladsen.

Praktisk information

Tid og sted: Årsmødet afholdes den 10. oktober 2024 på NFA på Lersø Park Alle 105, 2100 København Ø

Tilmelding: Åbner den 15. august på sundhedsmiljo@nfa.dk

Program: Offentliggøres den 15. august.


Kontakt